About

Instagram

Thursday, September 8, 2011

birtday and dinner..:)

salam..:)

dimulakan dengan bismillah..:)..:)...
barulah perkara baik jadi berkat..*baca blog aku perkara baik ke???*..ahahah..
okay2..mood aku rajin sangat sampaikan seminggu banyak jugak yang aku update...
tu la.keje jalan2..makan2..hobi baru kan...aku rasa seronok..hepi..*padahal pujuk hati sedih*..;p..

bila aku bukak facebook...semua update gambar raya..
al maklumlah..fb aku ni 90% are girlsssss...so..macam2 la gayanya...
buka blog pun..semua citer pasal raya..bila agaknya aku nak update pasal raya aku kali ni ye??
aku dah plan..insyaAllah..hari esok..aku update tentang raya tahun ni...
bukan apa..raya tahun ni kurang meriah sikit..xdpt jumpa cousin2...
cuti pun seminggu..so..xrasa sangat raya..baju raya baru pun xde..
bersederhana orang kata..*aku rasa poyo lah guna ayt ni..!..;p*..

ehhhhhhhhh
raya dah..sekarang start puasa enam pula..korang bila nak start??
rezeki aku minggu ni...puasa..pergi open house....makan free..
fully sponsored..:)..alhamdulillah..jimat..
wahh..pahala juga bagi orang yg sediakan makanan untuk orang berbuka kan..:)


atikah n me..


semalam birthday emak kepada kawan sekelas aku....
atikah...
dah lama rasanya tak menyambut birthday orang....
pergi makan dekat city park oriental restaurant,seremban.
sedap dan berbaloi..servis pun bagus..:)


yehee..ni kek yang dah dipotong..1st time makan kek baskin robbins..
tersangatlahhhhhhhh..manis...ye..coklat pulak tu..
tapi..serius sedappp.bakal je r aku dah kenyang sangat masa tu

MENU :



CHICKEN DRY CHILLI



BUTTER PRAWN



SIAKAP 3 RASA



MIX VEGETABLES


baby kailan with oyster sause..

haaa.amacam??terliur tak??
ehehe


sudah lewat malam ni..
aku nak tidur..
esok ada kelas pagi..
goodnite readerssss..*bajet banyak tul follower..;p*...



p/s..:..segala kekurangan aku..harap dimaafkan..andai terlepas cakap ke..ter over..ter excited..segala..terrrr...minta maaf ye..:)..

nite~

2 comments: