About

Instagram

Thursday, September 15, 2011

birthday classmate..alamanda..dan final destination 5..

salam..:)

hye korang.!..rindu banget nak menulis..merapu2 ni..
ehe..bukan apa..kalau aku jawab exam..xboleh nak merapu2..ayat skema je..dengan menggunakan istilah2 yang bijaksana..;p..sekali-sekala..kena "gila-gila" sikit..baru sempoi kan..
kang aku jadi serius jerkkk.susah pulak..

kadang2 aku terfikir..dan sentiasa berfikir..mencari ilham..apa yang aku nak menulis untuk kebaikan ye..
hmm..takut tersalah tulis..tapi,insyaALLAH..aku suka sangat nak share benda baik..
mungkin akan datang..ada la benda yang aku nak share dengan korang..moga2 dapat manfaat sesama kita..:D..
korang pun kalau ada tips2 yang berguna..or apa2 saja fakta..dan segala tentang kebaikan..share2 link ngn aku ye..heiii

korang tau tak..2 minggu ni..aku asyik makan free dan sedap jerkk..betapa nikmatnya makan ni..
sangatlah bersyukurrr...:)..minggu lepas puasa enam..berderet2 open house..adalah dalam 100 buah rumah..*ok ini benar2 tipu belaka*..;p..tapi..sepanjang aku puasa tu..berbuka memang ditaja la..minggu ni pulak..pun sama..

kisah hari ini..

birthday siti liyana binti abu noor yang ke-20..:)
a.k.a
dayana sandora..*pergi cepat add facebook*..ahaha

ish3x..kadang2 best jugak birthday awal2..dapat sambut dengan kawan2...
macam aku..birthday hujung2..xde orang nak ingat...
xde la kawan2 nak nyanyi dalam kelas"happy birtday to you nabilah"..*over mintak simpati.!..;p..*

TAPI..
kebaikannya..TAKDE ORANG NAK BALING TEPUNG..TELUR..AIR BUSUK..
ahahahah
bagus2...

so...hari ini,aku tidak dibernarkan puasa..sebab nak buat makan2 ni..
of course it's free bro.!..yehee..
pizza hut...semalam makan domino's pizza buat pertama kalinya..memang sedap laaa..
aku rasa..domino's pizza lagi sedap..tapi..takpe..rezeki hari ini..layannzz~


cuba teka..manakah apricot pie si mata spet dan kecik???..;p..
dari kiri:..anya(si comel)..liyana(birthday girl)..APRICOT PIE(bajet sungguh nak besar2 nama..)..aaha..dan last sekali..fatin..(dengan gaya terpaksa ambil gambar)..
yang tengah berdiri tu..meru.kekasih gelap aku..*nak kena pelangkung ngn gf dia..;p*..oupss.sorry..meru tu classmate aku...tiba2 termasuk pulakkk


ni..mesti muka2 yang korang tak pernah tengok lagi kan..
kiri:keqqa..yaser..peylang..azizah..
dieorang ni semua lucu...


ni maqram n firdaus...yang buat muka tu maqram..geram aku..nah.! amek gambar main2 lagi..buat muka..ha..!..nah..sila korang tengok...ahahhaha.dah la makan duduk depan dia..tersedak2 aku..asyik ketawa jerk..buat lawak selamba dia tu..


gambar kelas...maybe lepas ni..bila masing2 dah hbis belajr..akan rindu waktu2 begini..:)..;)..


lepas makan2..pergi tengok wayang..cerita final destination 5..3D..fuhuu...
SAYA TAK SUKA CERITA BUNUH2 KEJAM 
sangat tak menarik untuk ditonton..
tapi..pengajaran cerita ni...
ajal tak kira masa..tempat dan waktu..kesimpulannya..sentiasa ingat mati..:)

nite people..
~


1 comment: