About

Instagram

Sunday, January 1, 2012

1.1.2012....welcome 2012.:)

salam..:)

hari ini 1/1/2012..ye..aku tahu dan semua orang tahu..hari ini dah masuk tahun baru..umur pun dah baru..dah makin meningkat..semua orang nak azam tahun baru..hmm..aku tak pernah ada azam tahun baru..sebab setiap pagi..azam aku adalah untuk buat apa yang aku nak hari itu..azam masa depan tu lain cerita..dan aku tak pernah rasa excited nak sambut tahun baru..lagi la nak pergi tengok bunga api ke..tengok konsert ke..apa ke..cuma..rasa sedih sikit..sebab..kita akan berganjak ke tahun yang lebih mencabar..makin dewasa..bukan makin kanak2..makin banyak tanggungjawab..makin banyak masalah..tapi..pada masa yang sama..dari sudut positifnya..memulakan sesuatu yang baru..

aku perlu tahu..umur aku dah 21..bukan 12 tahun lagi..lagi 2 tahun dah nak habis DEGREE..dalam masa 2 tahun juga..apa yang nak capai..menjadi seorang manusia yang ada degree sudah cukup ke menjadikan aku seorang "manusia" yang berjaya..dunia n akhirat..dulu,masa umur 19 lagi ke..aku tak fikir lagi nak kerja ke..fikir2 alam orang dewasa ni..tapi..bila dah rasa ada "puluh2" kat belakang tu..i've to think something about my future..what i am gonna be..bukan masa nak berseronok dengan dunia remaja semata2..kalau orang rasa seronok nak sambut tahun baru..aku ada rasa sedikit "takut"...tapi.kita kena positif kan..:)..insyaAllah..i'll be better person in future..!

kenapa takut??sebab kadang kala kita perlu bagi dan mencari jawapan yang kita tidak pasti..tapi jawapannya di hati..dari mana??tanyalah PenciptaNya..:D


finally..i got it.!..:)..dengan beg free lg..

siapa2 yang nak order..boleh tinggalkan komen or emel sy ye..

rasa-rasa nak bagi victoria secret FREE untuk pembaca blog ini..mahu???...

tunggu next entry ye..ehee..:)


THANK YOU MR.JANUARY..:)..it is a present for myself..remember this..if nobody will not make u smile..not make u happy..u still have yourself..i just bought this for myself..:)



wasalam.~


No comments:

Post a Comment