About

Instagram

Monday, December 19, 2011

inilah yang di kata.."SO SWEETTTTT"..:)

SALAM..:)

aku nak share satu video ni...selalu kalau kita tengok facebook..berduyun2..post tentang perasaan cinta kan..
gambar...nanti ada la perkataan.."so suweett.."..eiceh..tapi..tak main la setakat jadi gf or bf kan..ahakss..

1st time aku tengok video ni..rasa..wahhh..bertuah sangat2 perempuan ni..sangat2..walaupun die reject lelaki tu..yang nak melamar dia sebagai ISTERI..bukan GIRLFRIEND  macam ni la ptutnya seorang perempuan tu rasa bangga kan..dipinang sebagai isteri..bukan girlfriend..lelaki ni masih tetap berusaha..nak pinang perempuan ni..macam ni la baru lelaki sejati...serius..

korang tengok dulu video ni..then..nilailah..:)
 


saya jarang cemburu..tapi sekarang sy cemburu..tak tipu..:P..bukan cemburu benda tak baik..tapi rasa perempuan ni sangat bertuah..dihormati dengan lelaki ni..n lelaki tu nampak hormat mak ayah dia..lagi la pada perempuan tu kan..
semoga bahagia..:)




No comments:

Post a Comment