About

Instagram

Monday, January 16, 2012

GIVEAWAY:.hadiah untuk pembaca blog apricot pie..:D

Salam

hari ini hari pertama kelas..semester 4 dah.!.cepatnya masa berlalu..:).alhamdulillah..semuanya berjalan lancar,kelas yang sepatutnya 4 jam jadi lebih singkat..al maklumlah..awal2 kelas kan..;p..yang mengajar,ex dean MIAT pulak tu..huuu..satu cabaran..bak kata my friend.."kau dikelilingi dengan orang hebat2,maka kau juga akan jadi hebat"..insyaAllah..semangat aku.!..kawan2 doakan aku ye..:).

so..berkenaan dengan entri kali ini..
sebenarnya dah lama aku nak bagi hadiah ni kat pembaca blog ni..
cuma asyik tertangguh je..huhu..
dah nama pun hadiah..mesti la dapat barang free kan..
cuma..maaf..hadiah kali ini khas untuk kaum wanita SAHAJA..

insyaAllah,next time..aku akan bagi untuk lelaki dan juga perempuan..

bagi mereka yang nak join giveaway ni..ada syarat2nya...

syarat-syarat:
1.anda mestilah seorang perempuan..
2.anda perlu buat satu entri di blog yang bertajuk "GIVEAWAY: MARILAH MENUTUP AURAT"..-bagi mereka yang tidak bertudung juga dialu-alukan.:)
3.isi dalam entri tersebut perlulah.......
-dalam entri tu..anda boleh tulis apa sahaja..ringkas atau panjang tidak kisah..mengikut kreativiti anda..
-letak gambar anda bertudung..dan tidak kisah fesyen macam mana sekalipun..tapi..WAJIB menutup leher dan bahagian dada..
4.sambung ayat ini "saya bertudung kerana......."..-tidak lebih dari 15 patah perkataan
5.tag kan entri tersebut ke link blog ini..
6.selepas siap entri tersebut..boleh letak link entri tersebut kat komen entri ini..

mudah kan..:)..di sambil anda dapat hadiah..dapat juga menyebarkan kebaikan..

pemenang akan dipilih mengikut kreativiti dan isi..


masih ingat lagi entri yang sebelum ni...nak bagi hadiah victoria secret free http://apricotp.blogspot.com/2011/12/112012welcome-2012.html..so..hadiahnya adalah salah satu barangan dari victoria secret dan lain2...rahsiaaaa..
...............................................................................................................................................................
CONTOH

TAJUK : GIVEAWAY : hadiah untuk pembaca blog apricot pie

"wanita adalah hiasan dunia..dan sebaik-baik hiasan adalah wanita solehah"


saya bertudung kerana itu satu kewajipan dan semestinya itu pilihan saya..

giveaway dari blog apricot pie

..............................................................................................................................................
simple kan???

jom.!..

blogger diberi masa selama 2 minggu..untuk ambil bahagian..bermula dari tarikh hari ini 16 januari 2012-30 januari 2012..

semoga berjaya..:)

21 comments:

  1. sy join giveaway ni yer nabilah

    http://reensyarinie.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana join gveaway ni..:)

      Delete
  2. salam biela rara pun joint contest nie :http://cikrara.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
  3. maaf kalau panjang sangat yea..=.='' ..bila jari dah gedik menaip memang tak boleh nak henti..haha..btw sue tetarik dengan tajuk contest tu yang buat sue terhegeh2 nak join..:D

    http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/01/giveawayhadiah-untuk-pembaca-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah..apa pulak terhegeh2..;p..thx join..;D

      Delete
  4. Assalamualaikum cik Apricot...

    New blogger here..
    I join ur giveaway..hope ur dont mind..>___<

    http://air-kosong.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Akak :) I'm your silent reader :)

    So sy nak join giveaway akak ni . sempat lagi kan :D

    http://justkeepmysecret.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam dik farhana..:)..yup3..sempat lagi..

      Delete
  6. Assalamualaikum . .
    niena masuk sini sebab nak join GA ni . . .
    Dan malam ini dengan rasmi nya niena join GA ni . . :))

    http://nienasweetlurve.blogspot.com/2012/01/giveaway-by-apricot-pie-marilah-menutup.html

    ReplyDelete
  7. ok nabilah saya dah buat entri khas untuk GA ni... :D

    http://missamateurcook.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you miss amateur..sempat juga ye dia..wlupun dh nk exam..:)

      Delete
  8. faz nak join..tapi tak dek gmbr lawa lah..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. fazzzz..tak perlu gmbar lawa2..fungsi utama..adalah mnutup aurat..:)

      Delete
  9. sy trlambat send n publish...niat sy cuma nak memeriahkan giveaway jadi biarpun lambat sy tetap nak join....yang terbaik hanya dari Dia..saya cuma penyampai...;)
    http://aidazura89.blogspot.com/2012/01/giveaway-marilah-menutup-aurat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thk you..!!!..sy dah bca..pnjgnyaa..eheh..bgus2..:)

      Delete
  10. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG JOIN GIVEAWAY INI..:)

    ReplyDelete