About

Instagram

Wednesday, February 8, 2012

pemenang giveaway "marilah menutup aurat"..!

salam

it just a short entry.!

saudari sekalian..maaf kerana lambat mengumumkan nama pemenang bagi hadiah giveway ini..
baca berkali-kali sebab susah nak pilih...rasa macam nak bagi semua je yang join hadiah..:)
bagi saya..semua adalah pemenang..lagipun,menulis tentang perkara kebaikan ni...tiada yang salah..semuanya benar,sebab tu lagi susah nak pilih pemenang..pemenang dipilih berdasarkan isi entri..dan juga kreativiti anda..:D

bagi yang tak menang..cuba untuk giveway akan datang ye..
insyaAllah..yang penting tujuan dan niat..apa salahnya..anda juga telah menulis tentang kebaikan dan semoga memberi manfaat ..:)

so..
the winner goes to 


boleh click ke link tersebut..:)..

sila tuntut hadiah dari saya..nak post gambar hadiah..tapi..nanti dah tak surprise la..;p..
tinggalkan komen anda..bagaimana saya mahu contact anda secara personal untuk mendapatkan alamat,nama penuh dan no tel untuk memudahkan urusan hadiah di pos..

TAHNIAH..:D

owh ye...kalian juga boleh tengok2 blog lain yang buat entri tentang giveaway ini..








terima kasih kepada kalian.!..muaxsss..eheh..




p/s:..saya dah naik berat 5kg..!..tak patut kan..ish3x..

7 comments:

  1. Replies
    1. nabila:..boleh syg..brkwan biar bribu..:)..nama kita sama.eheh

      Delete
  2. Assalamualaikum Nabila...sy dah send email. Tq sbb pilih entry dari sy ;))

    ReplyDelete
  3. special thz u awk dear...
    http://aidazura89.blogspot.com/2012/02/we-are-beautiful-allah-love-us-idiom.html

    ReplyDelete
  4. congrats to aidazura....special entry anyway. :))

    tq jgk utk blogger apricot pie..nabila..terima entry sis.hehe.wpun xmenang tp best dpt share knowledge psl aurat.thanks dear :))

    buat contest lagi..insyaAllah sis join lg utk meriahkan contest

    ReplyDelete