About

Instagram

Wednesday, May 2, 2012

part 2 : borneo aviator trip...short vacation..2 in 1.:)

salam..:)

ini adalah sambungan bagi part 1..seperti yang sudah maklumkan..ianya seperti bekerja sambil jalan2 gitu~..ehee.makanya..dah alang2 sampai ke sarawak..walaupun dah hampir 4x..tapi ini kali pertama jalan bersama kawan2.excited lebih sikit.sebab bukan senang ibuku mahu melepaskan aku pergi jauh jalan2 dengan kawan.;p..sebelum pulang pada 22hb aritu..kiteorang sempat pergi ke cultural village..harga bagi mereka yang tiada student card adalah rm60..hrga bagi pelajar,tapi wajib ada student card adalah rm15...huuuu..jauh beza.~

so..part ni takde banyak sangat cerita..enjoy the pictures okeyhh~


selamat datang ke cultural village.!.eiceyhh..memulakan pengembaraan..
gambar seperti di alam lain

aku lupa apa nama rumah ni..tapi ada "hulu" something..bla2..tinggi.!..semput naik tangga


aksi lakonan semata..3x action cut.!


batu belah...batu tak belah..batu..batu...


kak pah dengan gaya terpaksa..ehee..maaf..terasa diri over pulak asyik masuk dalam kamera.;p


disebabkan masa tengok persembahan tarian budaya tadi..aku dah terpengaruh nak pakai costume ni..ahaksss..!...rm10 sekali pakai..boleh pilih baju mana anda nak pakai..nasib baik baju ni sopan sikit..warna pink pulak tue...eheh..ini adalah pakaian suku kaum bidayuh

kenangan yang sangat best.!.:D


gambar menyelit bole x~.jpm miat dan "bakal" jpm..ahhaha..sori lori strawberi...



P/S : maaf jika kualiti gambar kurang memuaskan..pakai kamera hp je..;p

3 comments:

  1. bestnyer dpt jenjalan ngn kawan2 :)

    ReplyDelete
  2. hi2..nabilah..rindunyeeeee...laptop kite rosak..xdpt nk singgh sini..huuh..ni pinjm lptop kakak kejap....miss u...

    seronoknyeee jalan2 ni..=)...untung2

    muahhh from far..=)

    ReplyDelete