About

Instagram

Thursday, May 3, 2012

sabun glutakojic vitamin c..TERBAIK.!




gabungan mantap kojic,gluta dan vitamin c dalam 1 sabun SAHAJA.


kebaikan :





KEBAIKAN GLUTATHIONE + EXTRA KOJIC SOAP :


- PARUT

- JERAWAT

- JERAGAT

- BLACKHEAD/WHITEHEAD
- LICINKAN KULIT
- SGT EFEKTIF UNTUK EXTRA WHITENING.
- KULIT LAGI TEGANG
- HILANG KESAN HITAM DI CELAH-CELAH BADAN.
- RATAKAN WARNA KULIT







Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan



Untuk semua jenis kulit.

TESTIMONI










Sabun yg paling laris.makin mendapat sambutan mengalakan.pemintaan begitu tinggi



permintaan luar jangkaan dan menjadi antara sabun kecantikan yg terbaik.

Diakuai oleh ramai customer, antara sabun terbaik untuk kecantikan kulit. kandungan gluta+kojic dan vit c mampu menyerlah kecantikan kulit anda.

Telah diuji dan mendapat kelulusan. diakuai oleh para ahli farmasi. licensed pharmacits and chemist  nombor 049062


cara penggunaan :



1) Untuk tujuan penjimatan, potong sabun kepada beberapa bahagian lebih kecik seperti 5 bahagian kecil.

2) Harus dipotong bahagian oren + putih sekali supaya dapat guna kedua-dua kandungan aktif tersebut.

3) Untuk kulit normal memadai 2x sehari, kulit berminyak 3x sehari, kulit kering 1x sehari.Or bergantung keselesaan dan kesesuaian kulit masing-masing.

4) Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas


dapatkan yang ORIGINAL dari agen yang berdaftar..saya mendapatkannya dari agen yang berdaftar


DIAKUI DAN DIDAFTAR :
KKM : NOT120301904K
KIMIA & FARMASI : 049062




HARGA RM45 (SM) RM48 (SS)




INCLUDE POSTAGE.!..




jika berminat boleh email ke apricotpie91@gmail.com



6 comments:

  1. wahhh sejak bila nabilah buat bisnes ni. menarik sabun ni. nabilah bg la sample kat kite. :DDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahha..dah lma.tp bru nk promote kt blog.sbb nmpk kesan..:)..tnggu awk blk mylsia meh..;p

      Delete
  2. mcm best je sabun ni...tp tgh guna satu sabun yg lebih kurang sama gak...tgk ada perubahan ke tak..kalo takde..leh try sabun ni pula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yuppppp..mmg best..sabun ni pun boleh pakai kat badan..ehhe..

      Delete
  3. hai..de jual lg tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..ada lg.nk order ble anta emel ke apricotpie91@gmail.com

      Delete