About

Instagram

Tuesday, June 5, 2012

hari belia 2012 dan tudungpeople

salam.:)

it just a short entry..promise.!.;p..let the pictures tell you everything..ehik..

siapa tahu tentang hari belia ini?.maaf kerana post lambat,disebabkan sakan bercuti.:D.saya baru tahu tahun ini,tentang kewujudan event seperti ini..meriah agak meriah,tapi disebabkan saya bukan jenis manusia yang suka pergi tempat ramai orang dan bising,serta kena bergasak..makanya,saya tak pernah ambil tahu event seperti ini..pergi pasar malam pun dah pening,ni kan pula nak pergi tempat ada konsert2 bagai..

TAPI
disebabkan ada seseorang dan teruja mahu mendapatkan sesuatu secara live..saya sanggup..itu pun pergi dan jalan dengan kadar segera..sebab ada booth tudungpeople di situ..dah alang2 dekat putrajaya,dekat..apa salahnya kalau pergi kan..:)

siapakah dia 'seseorang' itu??tadaaaa
 with the owner of tudungpoeple..fazrena aziz..she's very sweet and adorable.!



ehe..i bought two safiyyah xl okeyhh..without shipping..;p..jimat rm6 buat top up..LOL..event i already have six collections of NUMA..grr..*habis la kalau my mum tau*

then..jalan2 lagi..jumpa booth rina salleh pula



mata i tu pandang ke mana la..alahai~




tak..masa ni jomheboh belum start lg..sekadar ambil gambar konon2 pernah pergi jomheboh la~..tak la orang kata aku katak bawah tempurung kan..hello,i pernah pergi jomheboh tau..*eiceh..padahal bergambar kat belon2 tu je*

owh ye..tadi bosan,turun dapur dapat idea nak buat red butter prawn curry..ini disebabkan penangan makan seafood kat sabah tak habis2 lagi..walaupun jarang makan udang,tapi sesekali masak..mesti mahu yang special.!.


ye..sesuka hati je main letak nama resepi..kalau ada chef hebat kat sini baca blog aku..jangan marah k..;p..abaikan hiasan yang entah pape..



2 comments:

  1. eii bestnya boleh borong tudung...cantik kan rina salleh..natural beauty without make up..nice..

    ReplyDelete