About

Instagram

Sunday, November 25, 2012

mee kari ketam di seksyen 7,shah alam

assalammualaikum

aku jarang update blog tentang makanan kan..walaupun hobi adalah jalan2 cari makan.haha.giler kedekut taknak share cerita tempat makan mana best kan..aku bukan jenis 'kuat makan',tapi aku suka jalan2 cari makan..mencuba menu baru dan resepi yang baru.setiap kali keluar berjalan,aku mesti plan "nak makan dekat mana ye???" lepas tu sibuk google tempat makan yang mana best..boleh dikatakan hampir setiap hari,bila online je aku akan google menu dan resepi baru..tempat makan baru.lepas tu plan dan pasang angan2,suatu hari nanti,aku mesti sampai sana untuk makan ini dan itu.hahah

semalam 10 muharram,aku puasa..lepas tu berbuka dekat ayam penyet AP seksyen 7,shah alam.asam laksa AP memang terbaikkkkk.!

lepas makan asam laksa..pergi makan mee kari ketam yang terletak di shah alam,sekyen 7.yang nak mencari,ni alamat penuh kedai tu 

MEE KARI KETAM NO 11, KOMPLEKS ANJUNG 7, JALAN ZIRKON B 7/B,SEKSYEN 7 40000 SHAH ALAMSELANGOR.

antara menu yang famous kat kedai tu..korang boleh tengok gambar menu ni.:).harga pun mampu milik.ehe.alhamdulillah.rezeki


baca betul2..sangat clear gambar yang aku amek kan,kalau korang order mee kari,ianya tak termasuk udang dna ketam,so that korang kena order lain harga..harga berbeza mengkikut saiz perut..ehhh tak,mengikut saiz ketam.^^
  aku order MEE KARI KETAM  
mula-mula nak order nasi goreng ketam sebab tadi baru makan kuah2..asam laksa,tapi disebabkan naci goreng habis,aku order la mee kari ketam ni..nyum2..amacam??tengok gambar..selera tak???.;p



alhamdulillah.aku dah habis final exam.tamatlah pengajian untuk semester 5.semester depan dah ojt.semoga dipermudah segala urusan.Ameen.:)

 









4 comments:

  1. Sangat sedap....tp..kt arab ni xdpt nk mkn cmni sedihnyerr...mee ketam..tunggu yerr...

    ReplyDelete
  2. hehehe..dapnyeeee..bile nk lanje kite plak=)

    ReplyDelete
  3. thanx la kepada kakak kau yg kuat mkn n sanggup mencari ni kan. dah la buka tak tanggu aku. lapa gila nak mampuih tau x asa tu. aku tgk muka brader tu pon dh mcm ketam. -_-"

    ReplyDelete
  4. Adakah saiz jadi faktor pertimbangan anda? OMG kini di S.Alam sedia membantu. Lawat I AM GORGEOUS

    ReplyDelete