About

Instagram

Monday, February 25, 2013

"beauty with the brain" talk at UKM


Alhamdulillah semalam hari ahad,adalah masa yang sangat relax dan santai.masa untuk diri sendiri.:).bagun pagi,mandi..tunggu tengahari,pergi makan lunch kemudian terus ke UKM.



plan nak ke UKM bukan dalam list,tapi sudah ada niat,kalau betul2 tiada kerja,baju dah berlipat,bilik dah kemas,suami dah bagi makan,siap masak..semua baru boleh pergi talk dekat UKM. apa salahnya,sejak praktikal ni,dah lama tak pergi tempat2 kaum hawa.haha.^^..since,kaunselor praktikal dekat MIAT tu from USIM dan housemate dengan ara lee uolss*gaya meniru bahasa uolssssSSSS*.jangan jeles.lepas ni nak ajak ara lee lepak sama dan ada contact orang tengah ni.LOL.

sampai2 je dekat pintu masuk nampak ara lee.mak aihhh..tinggi,kurus,cantik.part mata dan bibir la yang sangat cantik.:).unik.nak tegur ni..nak tegur.."hye ara lee"..tapi,die tengah borak dengan kawan die.so..takpe.kita postpone.lepas habis talk baru dapat jumpa.pastu pung pang..pung pang..

me : assalammualaikum..ara lee,kawan fatin kan?your housemate praktkal kat tmpat kiteorg,dia ada bgtau ara bg talk arini.
ara : a'a..tu la,patut semalam datang miat,mintak tlong jadi juri fesyen show.tp,i ada datang miat kejap semalam.
me : oh yeke..tak jumpa pun.
ara : takpe,i dduk area nilai je pun,nnti ada masa boleh lepak sama.
me : wahhhhhhhhh.teruja *dalam hati*.:p


mengapa saya seperti bakal ibu muda yang mengandung 2 bulan ni??ishhh.muka pucat,berminyak..owh.nk kena belajar make up dengan si cantik ara lee.^^

berikut adalah gambar-gambar semasa hari kejadian 



ce teka siapakah ini..ni la maya karin versi bertudung.;p..model anggun zara.syaheera abd wahab.:)


haaa.yang ni paling teruja sebab tak sangka sangat2..die baru datang,tetibe je terus tegur dengan selamba.dalam banyak2 mereka yang aku jumpa.yang ini sorang tetibe lupa nama..BLANK..omg..sape..nama die ni..sapa..padahal selalu stalk blog die.kat twitter lagi..adoi..tak ingat,takpe,pergi dengan muka selamba,cakap assalammualaikum dan tanya nama akak ye..ada blog.die pun jawab..nurul ain..aku terus YE.!.nurul ain abd.salam..see..nama ayah terus aku bagi.bg peminat kak ain yang tak pernah jumpa die live..kak ain sangatlah ramah,kurus,cantik.dlm gambar cantik..tgk live lagggggii cantik.betul.tak tipu..:)..go terjah blog die.kelakar.1st time jatuh cinta sebab die comel dan blog die kelakar.ehee.nurul ain abd salam


duta cosmordem.elya..:).

dengan cherrie.ibu yang bekerjaya..:)..ramah ye.die yang senyum dulu dan tegur.selepas terlalu ramai sangat yang aku tegur,aku jadi segan dah nak panggil.sebab rasa diri terlalu over excited.^^.cherrie

kemudian

jumpa pula dengan puan amoi..:).tinggi dan kurus.



bila dah nak balik tu..bosan..mula la ada aksi mengada di phtobooth.thx to my junior.teman akak senior berjalan.:)
btw,ada rina salleh.tapi tak sempat bergambar.takpe.dah 3x jumpa.ada bnyk koleksi gambar bersama.:P





1 comment: