About

Instagram

Friday, April 5, 2013

TESTIMONI 2 : KAWAN SAYA PUNYA KULIT MAKIN CANTIK SEJAK PAKAI ADHA SKINCARE.:)

Assalammualaikum

harini jumaat.Alhamdulillah..esok cuti.:P.so,dikesempatan ini..tengah rehat,saya amek masa free untuk update testimoni kawan sendiri pakai adha skincare.dah 3 bulan.she's really happy,sampaikan dia sendri yang tawarkan diri untuk bagi gambar,nak tunjuk bukti,tak sia-sia beli produk ni.:D




"minggu petama aku pkai tak banyak kerenah sgt, cumanya kulit muka gatal2 jek.. mengelupas pon sikit2.. lepas tu! best.. bulan 1 kulit dah macam kulit baby lembapnya.. bulan ke-2 plak aku dah start pkai blusher ngan lipstick..bulan ketiga dah malas nak pakai.muka nampak pucat,tapi masih lagi berseri"


SIAPA YANG TAK CUBA LAGI?TAKUT NAK CUBA?TAK BERANI?RAGU-RAGU?

BOLEH TANYA SAYA LEBIH LANJUT BERKENAAN PRODUK NI

EMEL KE :

apricotpie91@gmail.com

atau

whataps/mesej ke nombor

013-6418611 

insyaAllah,saya akan jawab dengan kadar segera.sekiranya lambat,pasti saya ada hal lain.mungkin tengah kerja..toilet n etc.

harga promosi dah tamat ye..harga sekarang adalah RM135 FREE POSTAGE

p/s : nanti saya buat entri FAQ by my customer ok.:)