About

Instagram

Friday, April 5, 2013

TESTIMONI 2 : KAWAN SAYA PUNYA KULIT MAKIN CANTIK SEJAK PAKAI ADHA SKINCARE.:)

Assalammualaikum

harini jumaat.Alhamdulillah..esok cuti.:P.so,dikesempatan ini..tengah rehat,saya amek masa free untuk update testimoni kawan sendiri pakai adha skincare.dah 3 bulan.she's really happy,sampaikan dia sendri yang tawarkan diri untuk bagi gambar,nak tunjuk bukti,tak sia-sia beli produk ni.:D




"minggu petama aku pkai tak banyak kerenah sgt, cumanya kulit muka gatal2 jek.. mengelupas pon sikit2.. lepas tu! best.. bulan 1 kulit dah macam kulit baby lembapnya.. bulan ke-2 plak aku dah start pkai blusher ngan lipstick..bulan ketiga dah malas nak pakai.muka nampak pucat,tapi masih lagi berseri"


SIAPA YANG TAK CUBA LAGI?TAKUT NAK CUBA?TAK BERANI?RAGU-RAGU?

BOLEH TANYA SAYA LEBIH LANJUT BERKENAAN PRODUK NI

EMEL KE :

apricotpie91@gmail.com

atau

whataps/mesej ke nombor

013-6418611 

insyaAllah,saya akan jawab dengan kadar segera.sekiranya lambat,pasti saya ada hal lain.mungkin tengah kerja..toilet n etc.

harga promosi dah tamat ye..harga sekarang adalah RM135 FREE POSTAGE

p/s : nanti saya buat entri FAQ by my customer ok.:)


1 comment:

  1. Assalam. jujurnya akak dah beli set ini. maybe next trip akak akan beli dgn adik. cuma nak mohon pendapat. muka akan banyak jerawat di tepi dagu..jerawat di pipi dan dahi biasa saja. akak baru pakai adha 4 hari. akak tgk mcam jerawat makin naik. but still expecting the good..adakah normal mcmtu dik. akak nak beli loose serum bole? tq in advance ya

    ReplyDelete