About

Instagram

Wednesday, June 26, 2013

TESTIMONI: "KULIT DAH CANTIK PAKAI ADHA SKINCARE JE.:)"

Salam

seperti biasa,setiap hari saya akan dapat mesej/emel dari pengguna atau customer yang baru nak beli.saya akan follow update sampai mereka puas hati.cara guna dan semuanya.:)

alhamdulillah,ni update minggu ni..saya happy dan customer pun happy



2 MINGGU dah nampak kesan glowing.!!!..sekarang kulit putih mulus.ehee..


"suami pun kata dah macam remaja yang dia kenal dulu".wahhh



sebelum


selepas

"baru 6 hari guna dah nampak perubhan..jrwat dah kurang..kulit dah kurang merah..lepas cuci muka rasa bersih".

p/s : apa yang penting semuanya SABAR..SABAR..adha skincare bukan ubat magic yang pakai sekali terus cantik..elok.kulit mengambil masa 2-3 minggu untuk pulih..semua kesan bergantung pada jenis kulit.:).


seronok kan?jom order ADHA SKINCARE..raya dah nak dekat.apa tunggu lagi.jangan lupa 'like' page adha original adha original

No comments:

Post a Comment