About

Instagram

Tuesday, July 9, 2013

gold coast,sepang


salam..tomorrow is the last day before ramadhan.!.

tak sabar nak puasa..rasa macam baru puasa tahun lepas.sekejap sangat setahun tu.:)

nak wish awal2,selamat berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat.perbanyak amalan sunnah..yang wajib jangan tinggal.mungkin orang kata "puasa je baru nak buat amalan sunnah"..takpe.! who knows..dari konon-konon time puasa,Allah bg hidayah..teruskan amalan tu sampai bila2.tak cuba tak tahu.

cerita puasa TAMAT..lol

so..semalam aku pergi berjalan dengan kakak aku dan kawannya.
di mana?sepang gold coast..seriously,aku yang duduk sepang pun tak pernah pergi sini.haiyaaa..view memang cantik.not bad.if buat wedding or post wedding pun cantik.heeee.*berangan jap*..
nasib baik aku pun jenis 'layan' tengok permandangan ni..tengok pantai dan tempat-tempat yang cantik.
design memang eksklusif.



ni gambar bahagian depan hotel.serius cantik.'open air'



ni pula..pemandangan masa sunset.memang sengaja pergi waktu petang..cantik sangat.!.


with my lovely sistaaaa


eiceh acah konon sweet..pandai tak berlakon dalam gambar.


ini view nak ke kawasan penginapan..if nak tengok selebihnya korang mungkin boleh google sendiri.ni pakai kamera hp je..tak cukup menarik.:P

btw..this is next TEASER.next entry.:)


credit to