About

Instagram

Wednesday, July 3, 2013

Photoshoot with Miasweetopia

salam

sebenarnya entri ni dah lama..dah beberapa bulan yang lepas.tapi baru nak update.haha.pemalas betul la.sebabnya letak gambar sepah2 dalam entah mana-mana folder.bila nak mencari,dah jadi malas.

siapa yang suka dress labuh dan sopan..tapi masih nak bergaya dengan gaya remaja..boleh cuba shopping dekat miasweetopia ni..harga berpatutan dengan kualiti.yang penting custom made dengan tag miasweetopia juga.:)

nak menaip panjang pun bazir tenaga.mari kita tengok gambar




dress dan design hak milik cipta by Miasweetopia
photo from my handphone and credit to amirularif.com

P/S ni bukan feeling2 jadi model..tapi sebenarnya tolong kawan.:)
selain dress,ada juga blouse dan shawl labuh..silakan terjah facebook miasweetopia or istagram ya.:).btw,owner miasweetopia ni,nabiha sangatlah comel,sweet dan sopan je.ehee