About

Instagram

Sunday, January 5, 2014

adha skincare : TESTIMONI..

salam.

rasanya dah lama tak share testimoni adha skincare dekat blog ni.sebab selalu post dekat instgram sendri or facebook adha skincare...dan kadang2 malas nak screen shoot dan post.baca dan senyum sendiri je.:).alhamdulillah.regular customer yang percaya dengan servis dan produk yang semamangnya original.sebab supplier saya memang orang jakarta.

apa kata kita tengok gambar dan baca testimoni customer saya sendri.


ini testimoni dari kawan sendiri.mula2 ragu2 nak mencuba..kini dah berbulan.sangat puas hati dan jadi regular customer saya sendiri.:).alhamdulillah


alhamdulillah.:)


regular customer dari sarawak.!.selama ni ber emel..tak pernah tgk muka.bila dia kata sangat puas hati,minta hantar gambar.happy for u.!.:)


ini pula founder miasweetopia..pengguna adha skincare.:)


siapa kenal leez AF??ye..die juga pengguna adha skincare.masa mula2 beli..takut na cuba,tapi risik2 tanya..akhirnya die sangat puas hati.tak sangka customer saya pun ada dari golongan artis.!.:).now die sendiri jual sebab puas hati..




alhamdulillah.ni paling latest.!.baru bukak emel..nampak tu 13 hours ago.ehehe.

bila berniaga ni,bukan sahaja dapat keuntungan,dapat kenal orang ramai..tambah kenalan.saya suka menjual dengan cara sharing...kita share.pengalaman..

korang tunggu apa lagi?jangan segan2 nak mesej or emel

phone number : 0136418611 

mesej,we chat,viber

TAPI

saya prefer emel sahaja

apricotpie91@gmail.com

siapa yang membeli dengan saya,confirm saya guide sampai anda faham dan puas hati.insyaAllah.sekiranya lambat respond mungkin saya ada hal penting atau emergency


1 comment:

  1. hye..mohon share k..sbgai pmbakar smgat n tuk bcaan pgguna len..tq

    ReplyDelete