About

Instagram

Sunday, October 19, 2014

REVIEW : SERI CANTIK COLLAGEN


Salam..

lama rasanya x buat review produk kecantikan kan.cewahh.so harini nak perkenalkan 1 produk baru iaitu seri cantik collagen yang tengah meletup2 famous sekarang.asalnya dapat tahu produk seri cantik collagen ni dari salah seorang kawan aku yang menjual produk ni.katanya bakal pengantin kalau nak berseri boleh cuba produk ni.:P

Hasil dari seri cantik collagen ni :
1.mencerahkan kulit
2.menganjalkan kulit
3.mengatasi masalah kedutan
4.mengecilkan pori2, masalah jerawat dan jeragat
5. kuatkan rambut rapuh, kuku dan bantu untuk langsingkan badan
6.membuang toksin
7.hilangkan bau miss V
8.stabilkan kitaran haid
9.bantu tambah tenaga..sangat sesuai siapa yang cepat rasa letih.isteri bekerja,surirumah mahupun student bz kelas dan aktiviti seharian.
10.menegangkan payudara dan punggung
11. mencantikkan dan menaikkan seri dalaman & luaran

so, harini kita test market nak menjual pulak.siapa berminat boleh whatsap aku

0167736732 (WHATSAP)
0136418611 (MESEJ)
apricotpie91@gmail.com (EMEL)

kesemua order akan direply mengikut keadaan masa yang sesuai.tapi,jangan risau..cepat atau lambat pasti akan reply dalam masa 24 jam.:))

Harga seri cantik collagen ni 

RM159 SEMENANJUNG
RM169 SABAH & SARAWAK

Korang boleh cuci mata tengok testimoni gambar di bawah



ready untuk postage !!


"tak pakai bedak dan krim pun nampak macam pakai"..teruja kan bila kita takpayah bersusah payah lagi nak cover muka mekap tebal2..jaust naked and bare face.dengan pengambilan seri cantik collagen ni,korang tak perlu risau lagi dengan masalah kulit kusam. memang sangat berbaloi dan recommended.




apa tunggu lagi?jom order.cara paling mudah dan jimat dengan whatsap sahaja.:))


lihat.testimoni dari pengguna.kalau bagi testimoni sendiri.mesti yang 'good2' je aku bagi kan.haha..test bagi orang lain jugak pun menjadi.alhamdulillah..perubahan bukan setakat bahagian muka je..tapi keseluruhan badan.anjal sana sini..hehe








No comments:

Post a Comment