About

Instagram

Wednesday, November 5, 2014

MY CONVOCATION DAY


Assalammualaikum

sebab sekarang musin kovo kan.penuh news feed aku dengan gambar konvo.lepas ni gambar kahwin pulak.lepas tu gambar dengan anak pulak.lepas tu..tup2 gambar anak pulak kahwin.hehe.sekejap je hidup ni ye kan..

disebabkan aku konvo sesi petang.makanya agak terkejar-kejar jugaklah.bangun pagi nak kena kejar masa pergi photoshoot studio,lepas tu ambil tempat giliran lagi.lepas tu sesi peminat bagi aku bunga lagi.LOLZ..masa dengan family.bergambar2 lagi.senang cerita, kalau korang kata konvo tu adalah masa nak reunion dengan kawan2,jawapannya memang tidak.sebab masa hari konvokesyen ni lah masa kita nak bersama dengan keluarga meraikan hari kejayaan korang.jangan sampai tinggal mak ayah sebab sibuk nak jumpa kawan2 korang.kesian tau,mak ayah datang jauh.lagi lah bersesak, letihnya..lagi2 kalau mak ayah dah berumur.so,lepas ambil scroll terus datang peluk mak abah.ok??

makanya,disebabkan kasih sayang kena bahagi sama rata,aku luangkan masa bergambar puas2 dulu dengan kawan2 sehari sebelum hari konvokesyen.pre convocation day..gitu~

gambar yang ada dalam simpanan aku adalah gambar2 dari photographer.memang tidak ada gambar dengan parents sebab kamera lain dan aku hanya simpan untuk tatapan aku sahaja.sebab aksi bila bergambar dengan mak abah ni tidak sesuai untuk tontonan umum.manja lebih.hahah.!

macam aku bagitau tadi,pentingnya gambar dengan kawan2 untuk konvo ni sebelum nanti post gambar kahwin2 dan anak pula..kenangan tau.:)


2 orang pasangan yang agak gila2.


gambar ni mengingatkan aku saat hari nak pergi interview masuk MIAT, tengku putri (yang sedang siapkan aku) yang tolong jadi pembantu peribadi,termasuklah dengan mengemaskan cara berpakaian aku..dan bila konvo jugak dia yang tolong siapkan..auuuuwww.so much memories.!.i love you putri,walaupun dekat MIAT dah tak sama course dan jarang jumpa,tapi kalau jumpa mesti rasa macam cinta pandang pertama.:))


ambil mood permulaan nak start bergambar.masih cover2 ikut perintah photographer.





dah mula letih..bermula lah aksi gambar gaya sesuka hati



konon-konon nak ambil gambar style konvo masa tadika.lolz






mari..aku ajarkan kamu tentang cinta.maksayakatadahgradbolehkahwin.kekekeke

last sekali


sebelum masuk dewan konvo with my classmates.


terima kasih kepada semua yang hadir dan bagi bunga.:))).bunga masihku simpan walaupun sudah sebulan lebih.

kisahku..kisah hari konvo kamu?